Peste prajit cu faina

Printeaza

Peste prajit cu faina din: peste, ulei, faina, boia, sare, piper.

Ingrediente:Peste prajit cu faina

  • 1 kg de peşte
  • ulei
  • făină
  • boia
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Peştele se curăţă de solzi, de aripioare şi in­testine. Se spală, se sărează şi, dacă este cazul, se porţionează. Făina se şmestecă cu boiaua de ar­dei şi cu piperul, se trece peştele prin făină şi se prăjeşte în ulei încins.

Se poate acri cu zeamă de lămâie şi se ornea­ză cu verdeaţă tocată mărunt.

In loc de făină se poate folosi mălai.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.