Peşte cu portocale

Printeaza

O reteta de peste cu portocale din: portocale, dorada, sare, ulei de masline si frunze de masline.

Ingrediente:Peşte cu portocale

  • 2 portocale
  • 4 peşti dorada (a 350 g)
  • sare
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 12-16 frunze de busuioc

Mod de preparare:

Spălaţi portocalele cu apă fierbinte. Tăiaţi una dintre portocale felii rotunde. Curăţaţi coaja celeilalte por­tocale cu un cuţit special, apoi colectaţi-i sucul. Spălaţi peştele, uscaţi-l pe un şervet de bucătărie şi aşezaţi fieca­re bucată pe o folie de aluminiu.

Stropiţi-l cu suc de porto­cală, apoi săraţi-l. Aşezaţi felii de portocală în burta fiecărui peşte. Ungeţi-l cu ulei de măsline, apoi presăraţi busuiocul şi coaja de portocală. La final, înfăşuraţi-l în folia de alumi­niu şi frigeţi-l 20-25 de minute pe grătar.

Peşte cu portocale

Peşte cu portocale

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.