Peşte pane

Printeaza

Peşte pane 

Ingrediente:Peşte pane

  • peşte
  • sare
  • făină
  • ou
  • pesmet
  • lămaie

 

Mod de preparare:

Peştele curăţat, spălat, zvîntat şi sărat se taie în felii, se curăţă do oase şi se dă prin făină, ou şi pesmet. Se pră­jeşte cu atenţie, ca să nu se ardă pesmetul şi în acelaşi timp să nu rămînă peştele crud în interior.

Se prepară mai mult din peşte alb fără oase. Se serveşte cu lămîie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.