Peste natur la cuptor

Printeaza

Peste natur la cuptor din: pastravi, lamaie, masline, rosie, apa, ulei, ciuperci, otet, foi de dafin, ceapa, morcovi, sare si piper.

Ingrediente:Peste_natur_la_cuptor

  • 2 pastravi intregi
  • 1 lamaie
  • 8 masline
  • 1 rosie
  • 1 paharel de apa
  • 1 paharel ulei
  • 2-3 ciuperci taiate felii
  • 1 paharel otet
  • 3 foi de dafin
  • 1 ceapa taiata fasii
  • 2 morcovi taiati rondele
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Iei o tavă în care pui uleiul, tai file tot peştele şi îl aşezi în tavă. Peste el torni oţetul, tai lămâia rondele, de asemenea şi morcovul, pui fo­ile de dafin, ceapa, roşia (tăiată şi ea rondele), 1 linguriţă de piper şi de sare şi la urmă, apa, măsli­nele şi ciupercile.

Inveleşti tava cu o foaie de staniol şi o introduci la cuptor timp de 30 de minute.

Peste natur la cuptor

Peste_natur_la_cuptor

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nela Petrusin

    Pestele la cuptor e preferatul meu!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.