Peste cu legume gratinate

Printeaza

O reteta delicioasa de peste cu legume gratinate din: fileuri de peste alb, vanata, ardei gras, ciuperci, dovleac, capere, ou, faina, sare, piper si zeama de lamaie.

Ingrediente:Peste cu legume gratinate

  • 4 fileuri de peste alb
  • 1 vanata mica
  • 1 ardei gras
  • 150 g ciuperci
  • 1 dovleac mic
  • 2 linguri capere
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • zeama de la 1/2 lamaie

 

Mod de preparare:

Speli fileurile de peşte alb, le condimentezi cu sare, piper şi le laşi la rece timp de 30 de minute. Dai apoi peştele prin ou şi îl prăjeşti în ulei încins. Cureţi ciupercile şi le scoţi codiţele.

Tai vânătă şi dovlecelul rondele, le sărezi şi le laşi la scurs cu o greutate peste ele.

Tai ardeiul în fâşii late de două degete. Frigi legumele pe grătar şi le aşezi pe o farfurie. Deasupra pui peştele şi îl stropeşti cu puţină zeamă de lămâie.

Peste cu legume gratinate

Peste cu legume gratinate

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.