Peste la tava cu legume si ciuperci

Printeaza

Călesc în ulei două sau chiar trei cepe tăiate mărunt, pun apoi un morcov, puţin păstârnac şi o ţelină date pe răzătoarea mică. Peste legumele călite pun două cutii de ciuperci (dacă sunt întregi, le tai), o cană de apă şi las să scadă bine.

Adaug apoi puţin suc de roşii şi mai las pe foc. Când zarzavaturile şi ciupercile sunt pătrunse, pun totul în tava aragazu­lui. Aşez apoi peştele curăţat şi spălat, pun un plic de condimente pentru peşte şi torn un pahar mare (200-250 ml) cu vin alb.

Dau la cuptor până scade tot şi peştele se rumeneşte. Potrivesc de sare şi piper dacă mai trebuie. Cât timp se face peştele, pregătesc mămăliga şi o maioneză de usturoi (usturoi frecat cu ulei). Când este gata, servesc totul cald.

Peste la tava cu legume si ciuperci

Peste la tava cu legume si ciuperci

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • peste la cuptor cu legume si ciuperci
  • peste la cuptor cu ciuperci si legume

3 comentarii

  1. Sunt innebnita dupa peste

  2. Mie una nu prea imi place pestele

  3. Mor dupa peste! As manca peste in fiecare zi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.