Peste la cuptor cu vin

Printeaza

Peste la cuptor cu vin din: crap, rosii, ciuperci, usturoi, vin alb, rozmarin, sofran, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Peste la cuptor cu vin

  • un crap
  • un kilogram roşii
  • 500 g ciuperci proaspete
  • o căpătână usturoi
  • 500 ml vin alb sec
  • 2 crenguţe rozmarin
  • un pic de şofran
  • o lingură ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Uleiul se amestecă cu sofranul şi apoi cu acesta se unge pestele tăiat. Se asază în tava de copt, se presară sare şi piper. Se adaugă si roşiile care se presară cu sare.

Se pun în tavă ciupercile spălate si eventual tăiate, dacă sunt prea mari şi căţeii de usturoi necurăţaţi şi rozmarinul.

Se toarnă vinul şi se lasă la cuptor pentru 40 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.