Peste la aburi cu legume

Printeaza

Peste la aburi cu legume din: file de peste, lamaie verde, vin alb, seminte de susan alb, dovlecel, pastarnac, morcovi, andiva, fenel, broccoli, sare, marar verde.

Ingrediente:Peste_la_aburi_cu_legume

  • 4 bucati file de peste
  • 1 lamaie verde
  • 1 ceasca vin alb
  • seminte de susan alb
  • 1 dovlecel rondele
  • 2 pastarnac
  • 2 morcovi
  • 1 andiva
  • 1 fenel
  • 8 buchetele broccoli
  • sare
  • marar verde

 

Mod de preparare:

Prepararea este destul de simplă.

Peştele se aşază în tavă pe o coală de hârtie de copt, aranjând în jurul fileurilor legumele tăiate rondele mari şi mici.

Se stoarce deasupra lă- mâia şi se toarnă vinul alb, pudrând peştele cu sare şi aruncând mărarul verde uniform.

Se ţine la cuptor, la 180 grade, timp de 30 minute.

La servire, se poate adăuga puţină smântână.

Peste la aburi cu legume

Peste_la_aburi_cu_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.