Peste in jar cu marar si ceapa

Printeaza

Peste in jar cu marar si ceapa din: peşte, ceapă, mărar, sare, piper, curry.

Ingrediente:Peste in jar cu marar si ceapa

  • peşte
  • ceapă
  • mărar
  • sare
  • piper
  • curry

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă peştele foarte bine la interior şi se umple cu un amestec de ceapă tocată foarte mărunt şi mărar tocat foarte fin.

Se înveleşte peştele cu staniol (sau scoarţă de copac, ca o altă variantă de preparare) şi se lasă timp de câteva minute la făcut, direct în jar (fără flacără), intr-o groapă de pământ şi se acoperă cu jar.

Se desface staniolul (scoarţa) şi se îndepărtează pieliţa de deasupra. Se sărea­ză şi se piperează după gust, adăugându-se şi un praf de curry.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.