Peşte înăbuşit în sos de legume şi verdeţuri

Printeaza

Peşte înăbuşit în sos de legume şi verdeţuriAm plecat de la reteta asta.  Se înlocuieşte puiul cu 450 g file de cambulă.

Se pune în sos la pasul 1 şi se fierbe 5-6 minute la foc mic sau până când este pătruns, apoi se scoate din tigaie şi se termină de pregătit sosul conform reţetei.

Se iau alte verdeţuri, înlocuind tarhonul cu busuioc verde sau cimbru tocat.

Se înlocuieşte carnea de pui cu piept (file) de curcan, fără piele şi dezosat.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.