Peşte în sos de ciuperci

Printeaza

Peşte în sos de ciuperci din: file de peste, ciuperci, ceapa, faina, vin, mustar, zeama de lamaie, supa de legume, ulei si sare.

Ingrediente:Peste_în_sos_de_ciuperci

  • 600 g file de peste
  • 2 cutii cu ciuperci
  • 2 cepe
  • 2 linguri cu faina
  • 1/2 pahar cu vin
  • 2 lingurite cu mustar
  • 1 lingurita cu zeama de lamaie
  • 1/2 cana cu supa de legume
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Condimentează fileurile de peşte cu sare şi aşază-le într-o tavă. Stropeşte-le cu puţin ulei şi apă şi lasă-le la cuptor până se pătrund bine, aproximativ 30 de minute. Intre timp, căleşte ceapa tă­iată julien, dar nu foarte mult. Adaugă ciupercile scurse. Stro­peşte cu apă şi lasă pe foc să se înăbuşe bine.

Adaugă făina şi muştarul şi amestecă energic. Toarnă treptat supa de legume, zeama de lămâie şi vinul. Potriveşte gustul de sare şi lasă pe foc să mai dea în câteva clocote. Aşază fileurile de peşte pe un platou şi toarnă deasupra sosul de ciuperci.

Peşte în sos de ciuperci

Peste_în_sos_de_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.