Peste impachetat

Printeaza

O reteta delicoasa de peste cu: macrou, slanina afumata, sunca afumata, cimbru, usturoi, ceapa.

Ingrediente:Peste impachetat

  • 2 peşti(400 g – macrou sau caras)
  • 200 g slănină afumată
  • 200 g şuncă afumată
  • 2 fire cimbru
  • 1 ceapă mică
  • 3-4 căţei de usturoi
  • 2 bucăţi folie de aluminiu

 

Mod de preparare:

Cureţi peştele, îl speli şi îl presari cu sare şi piper. Tai ceapa şi usturoiul mărunt şi le pui în interiorul peştilor, lei peştii şi îi pui pe câte o folie de aluminiu, pe feliuţe de slănină şi şuncă, împre­ună cu cimbrul.

Pui peştii împachetaţi în folie de alumi­niu într-o tavă cu puţină apă şi ulei. Ii coci la foc potrivit 30-35 de minute. Serveşti peştii, la masă, cât sunt calzi, cu mujdei frecat cu smântâ­nă.

Peste impachetat

Peste impachetat

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.