Peşte halibut cu roşii si măsline

Printeaza

O reteta delicioasa de peste halibut cu rosii si masline din: usturoi, ulei de masline, rosii, masline, fileuri de halibut, crutoane si maghiran.

Poate te intereseaza si Halibut cu orez si castane

Ingrediente:Peşte halibut cu roşii si măsline

  • 2 catei de usturoi, pisati
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 700 g de rosii, taiate in sferturi
  • 3 linguri de masline fara samburi
  • 4 fileuri de halibut ori alt sortiment de porste
  • 1/4 cana de crutoane
  • maghiran

 

Mod de preparare:

Incalzeste broilerul (tigaie de cuptor ce permite gătirea cărnii fără grăsime, la o tempera­tură ridicată). Căleşte usturoiul la broiler într-o lingură de ulei, 1  minut. Adaugă măslinele, roşiile şi maghiranul. Fierbe înăbuşit până se înmoaie roşiile, 5 minute.Pune bucăţile de peşte cu pielea în jos şi ţine-le la cuptor până se coc, circa 6 minute.

Orneaza fileurile cu cru­toane. Fierbe înăbuşit până crutoanele devin aurii şi se pătrunde peştele, 1-2 minute. Serveste peştele cu sosul rezultat şi 1 lingură de ulei.

Peşte halibut cu roşii si măsline

Peşte halibut cu roşii si măsline

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.