Peste fript a la grecque

Printeaza

Peste fript a la grecque din: peste de mare, rosii cherry, ulei de masline, busuioc, lamaie, usturoi.

Ingrediente: Peste_fript_a_la_grecque

  • 2 pesti de mare (dorada, barbun)
  • 500 g rosii cherry
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 fire busuioc
  • 1 lamaie
  • 2 catei de usturoi

 

Mod de preparare:

Se curata pestele, se spala si se sterge pe dinauntru si pe dinafara. Se curata si se toaca usturoiul si busuiocul. Lamaia se spala cu apa fierbinte si se taie apoi in felii subtiri.

Se umplu burtile pestilor cu usturoi si busuioc tocat. Se toarna ulei in forma de sufleu si se asaza pestii. De jur imprejurul lor se asaza rosiile cherry. Se acopera pestii cu felii subtiri de lamaie.

Se incinge cuptorul la 180 °C. Se acopera forma de sufleu cu un capac sau cu folie de aluminiu si se coace 10 minute. Se scoate o singura data si se stropeste cu sosul din tava.

Peste fript a la grecque

Peste_fript_a_la_grecque

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.