Peste fript cu legume asiatice si sos de soia

Printeaza

Peste fript cu legume asiatice si sos de soia din: ceapă verde,  ghimbir, usturoi, ardei iuti rosii, ardei gras rosu, ulei, supa de peste, sos de soia, suc de lamaie, sare, piper, dorade.

Peste_fript_cu_legume_asiatice_si_sos_de_soia

Ingrediente:

  • cca 3 cm ghimbir
  • 3 că­ţei de usturoi
  • 2 ardei iuţi roşii
  • 1 ardei grâs roşu
  • 1 legătură ceapă verde
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri supă de peşte
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingură suc de lămâie
  • sare, piper
  • 4 dorade curăţate, fără cap

Mod de preparare:

Se toacă ghimbirul şi usturoiul. Se taie fâşii ceapa verde, ardeiul iute şi ardeiul gras. Se pun toate, într-un suport de aluminiu cu o lingură ulei şi se călesc 3 minute.

Se stinge cu supă, sos de soia şi suc de lămâie; se sărează şi se piperează.

Se sărează Şi se piperează peştele, apoi se unge cu 2 linguri cfe ulei şi se frige pe grătar timp de 10 minute.

Peste fript cu legume asiatice si sos de soia

Peste_fript_cu_legume_asiatice_si_sos_de_soia

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.