Peşte la cuptor cu roşii, busuioc şi măsline

Printeaza

Peşte la cuptor cu roşii, busuioc şi măsline. Incălzeşte cuptorul la 220° C/gaz 7. Aşază 200g de passata şi 500g de roşii proaspete, tocate, într-o tavă mare, asezonează şi dă la cuptor 20 de minute.

Amestecă apoi mixul de roşii şi aşază 4 fileuri de peşte deasupra.

Asezonează bine peştele, împrăştie deasupra 100g de măsline kalamata feliate şi dă la cuptor încă 12-15 minute, până ce peştele e gata.

Pentru servire, rupe câteva frunze de busuioc şi presară-le în tavă.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Pește la cuptor cu legume mediteraneene

Pește la cuptor cu legume mediteraneene din: fileuri de peste alb, rosii, dovlecel, ardei gras, ceapa rosie, usturoi, ulei de masline extravirgin, suc de lamaie, sare, piper, oregano, patrunjel. Ingrediente: 4 fileuri de pește alb (de preferat cod sau pangasius) 2 roșii mari, tăiate cubulețe 1 dovlecel mediu, tăiat în rondele subțiri 1 ardei gras […]

 

Peste (salau) cu legume sote

Peste la cuptor cu legume si Gouda

Peste la cuptor cu legume si Gouda din: file de cod, zeama de lamaie, ulei, ceapa, dovlecei, vanata, oua, lapte, nucsoara, branza. Ingrediente: 4×125 g fileuri de cod 1-2 linguriţe cu zeamă de lămâie 3 linguri cu ulei de măsline+uns tava 2 căţei de usturoi, tăiaţi mărunt 5-6 cepe verzi, tăiate inele 4-5 crenguţe de […]

 

Peste la cuptor cu fenicul

Peste la cuptor cu fenicul

Peste la cuptor cu fenicul din: peste, ulei de masline, suc de lamaie, fenicul, rozmarin, sote de cartofi, sare si piper. Feniculul are un gust ușor dulce și o aromă ușor anasonică. Frunzele, tulpinile și semințele sale sunt comestibile și pot fi folosite în diverse preparate culinare. Frunzele pot fi adăugate în salate, supe sau […]

Peste la cuptor cu rosii

Peste la cuptor cu rosii din: peste, rosie, ceapa, lamaie, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 fileuri de peşte o ceapă o roşie o lămâie o lingură ulei  sare piper   Mod de preparare: Fileurile de peşte se presară cu sare şi piper. Se taie patru bucăţi de hârtie de copt, după care se taie julien […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.