Peste la cuptor cu dovlecel si ardei gras

Printeaza

Peste la cuptor cu dovlecel si ardei gras din: orez, supa de legume, ardei gras rosu, dovlecel, ceapa, file de peste alb, marar, patrunjel, ulei, zeama de lamaie, cimbru.

Peste_la_cuptor_cu_dovlecel_si_ardei_gras

Ingrediente:

  • 1 cană orez
  • 3 căni supă de legume
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapă
  • 4 fileuri de peşte alb
  • 2-3 crenguţe mărar
  • 2 linguri ulei
  • pătrunjel tăiat mărunt
  • zeamă de lămâie
  • cimbru

Mod de preparare:

Fileurile de peşte, spălate şi uscate bine, le dai cu cimbru şi le frlgi uşor pe ambele părţi. Tai ceapa cubuleţe, ardeiul gras fâşii, iar dovlecelul rondele.

Speli orezul în câteva ape, îl pui într-un vas şi tomi peste el supa şi legumele tăiate, amesteci şi îl bagi în cuptor.

Când supa aproape a scăzut, aşezi peste orez fileu­rile şi mai ţii la cuptor cam 15 minute. Serveşti cu pătrun­jel, frunzuliţe de mărar şi stropit cu zeamă de lămâie.

Peste la cuptor cu dovlecel si ardei gras

Peste_la_cuptor_cu_dovlecel_si_ardei_gras

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.