Peste cu vin si usturoi la cuptor

Printeaza

Peste cu vin si usturoi la cuptor din: peste, usturoi, ulei, vin, dafin, piper, bulion, lamaie.

Ingrediente:Peste cu vin si usturoi la cuptor

  • 1 kg peşte
  • 5 căţei de usturoi
  • 200 ml ulei
  • 250 ml vin alb
  • foi de dafin
  • piper
  • 100 g bulion
  • 1 lămâie

 

Mod de preparare:

Speli peş­tele, îl aşezi într-o tavă, torni uleiul, vinul, pui ustu­roiul pisat, adaugi foile de dafin, 7 boabe de piper, apoi bulionul des­făcut într-o cană de apă.

Dai la cuptor pentru 35-45 de minute şi când e gata, stropeşti peştele cu zeamă de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.