Peşte cu usturoi

Printeaza

Peşte cu usturoi

Peşte cu usturoi

Ingrediente:

  • un kg peşte alb
  • 125 ml ulei
  • 150 ml vin alb
  • 40 g usturoi
  • cimbru
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Peştele se curăţă, se spală, se usucă, se dă cu sare, piper, cimbru şi se trece prin usturoi. Se aşază bucăţile într-o tavă unsă cu ulei şi se frig la foc domol în cup­tor.

Cînd peştele este aproape gata se adaugă vinul şi se mai lasă tava la cuptor încă 15 minute.

Peşte cu usturoi

Peste cu usturoi.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.