Peste cu spanac

Printeaza

Peste cu spanac

Ingrediente:Peste cu spanac

  • 60 g peste fiert
  • 2 linguri de piure de cartofi
  • 3 iinguri de piure de spanac
  • 1 lingurita smantana proaspata
  • 2 linguri pesmet
  • 5 g unt

Mod de preparare:

Intr-un vas uns cu unt aranjati piureul de spanac, apoi turnati smantana. imprastiati bucatile de peste.

Acoperit,i cu piureul de cartofi. Presarati pesmetul, desenati cu varful unui betisor de lemn solzii unui peste.

Presarati cocoloase mici de unt. Dati la cuptor la foc tare si lasati sa se gratineze (sa prinda crusta). Verificati cu grija sa nu fie oase in peste!

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.