Peste cu sos de soia si otet alb

Printeaza

Peste cu sos de soia si otet alb din: crap, ulei, pasta de tomata, sos de soia, otet.

Ingrediente:Peste cu sos de soia si otet alb

  • crap de aproximativ un kilogram
  • ulei
  • pastă de tomate
  • sos de soia
  • oţet alb

 

Mod de preparare:

Se fac, cu ajutorul unui cuţit, câteva crestături de o parte şi de alta a peştelui, apoi se pune la prăjit în ulei încins şi se ţine până când capătă o culoare aurie.

Separat se prepară sosul din pastă de tomate, zahăr, sos de soia şi oţet alb. Când este gata se tornă peste crap.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.