Peste cu sos de ceapa

Printeaza

 

O reteta gustoasa de peste cu sos de ceapa, ardei iuti, foi de dafin, rosii, usturoi, oregano, sPeste cu sos de ceapaare si piper.

Ingrediente:

  • 1 kg peşte
  • 2 ardei iuţi
  • 2 foi dafin
  • 1 kg ceapă
  • 1 kg roşii
  • 3 căţei usturoi
  • oregano
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli peştele, după care îl prăjeşti. Separat faci un sos de ceapă aşa: tai fideluţă 1 kg ceapă pe care o prăjeşti în ulei.

Împreună cu ardeii, usturoiul, oregano, sare, piper şi la sfârşit roşiile tăiate. Laşi să fiarbă 15 minute, într-o tavă pui sosul şi peştele prăjit şi dai la cuptor pentru 20 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.