Peste cu sos de ceapa si ghimbir

Printeaza

Peste cu sos de ceapa si ghimbir din: file de peste, ulei de masline, ceapa verde, ghimbir, sare, piper, coaja de portocala.

Ingrediente:Peste cu sos de ceapa si ghimbir

  • 4 bucăţi file de peşte
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 ceşti cu ceapă verde tocată subţire (atât partea albă, cât şi cea verde)
  • 2 linguriţe ghimbir ras
  • sare
  • piper
  • 1 linguriţă rasă coajă de portocală

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă încălzeşti uleiul şi apoi adaugi ceapa. Pui ghimbirul şi sare. Laşi 4 minute, până când ceapa se înmoaie, dar să rămână verde, lei cratiţa de pe foc şi adaugi coaja rasă de portocală şi piperul.

Presari peştele cu piper şi sare şi îl găteşti într-o cratiţă cu abur, timp de 7 minute.

Aşezi apoi peştele pe farfurie şi adaugi deasupra sosul, împărţit în mod egal pentru fiecare bucată de peşte.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.