Peste cu salata de fasole alba

Printeaza

Peste cu salata de fasole alba din: fasole, ardei, ceapa, busuioc, sau coriandru, lamaie, sos, ulei de masline, peste, sare, piper.

Ingrediente:Peste cu salata de fasole alba

  • 1 conserva de fasole alba (200 g continutul)
  • 1 ardei gras rosu (mare)
  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 legatura busuioc sau coriandru
  • zeama si coaja rasa de la o lamaie
  • sos iute (Tabasco)
  • 4 linguri ulei de masline
  • 600 g peste alb (cod, salau, merluciu)
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 250C. Se scurge fasolea, se curata ardeiul de seminte si nervuri si se taie cubulete, ceapa curatata se taie marunt, iar busuiocul sau coriandrul spalat si zvantat se toaca.

Se amesteca toate ingredientele astfel pregatite cu coaja si zeama de lamaie, putin sos iute si 3 linguri de ulei, se sareaza, se acopera cu un capac si se pun deoparte.

Se spala fileurile de peste, se zvanta si se taie bucati potrivite .

Se sareaza, se pipereaza, se aseaza intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu, se stropesc cu uleiul ramas si se dau circa 5 minute la cuptor.

Se aranjeaza pe un platou impreuna cu salata de fasole si se servesc calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.