Peste cu salam, dovlecel si fasole

Printeaza

Peste cu salam, dovlecel si fasole din: salam chorizo, usturoi,  seminţe de fenicul, dovlecel, varză creaţă, fasole albă, ardei, pasta de tomate, ulei de masline, biban de mare, lamaie.

Ingrediente:Peste_cu_salam_dovlecel_si_fasole

  • 60 g salam chorizo, feliat
  • 1 căţel de usturoi, curăţat şi tăiat în felii
  • 1/2 linguriţă cu seminţe de fenicul, opţional
  • 1 dovlecel, curăţat şi tăiat în bastoane scurte
  • 50 g varză creaţă, tocată
  • 125 g fasole albă fiartă şi scursă
  • 5 ardei
  • 2 linguriţe cu pastă de tomate, opţional
  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • 1 biban de mare
  • felii de lămâie

Mod de preparare:

Incălzeşte o tigaie pe foc şi prăjeşte salamul câteva minute, până îşi lasă grăsimea.

Adaugă usturoiul şi seminţele de fenicul, apoi beţele de dovlecel şi varza. Prăjeşte 5 minute.

Adaugă fasolea, ardeii, pas­ta de tomate dacă foloseşti, precum şi 1-2 linguri de apă.

Fierbe totul timp de 1 minut, până se absoarbe lichidul. Păstrează totul la cald.

Unge bibanul cu puţin ulei şi asezonează-l bine.

Incălzeşte o tigaie pe foc şi când e fierbinte, pune peştele cu pielea în jos şi prăjeşte-l câteva minute.

Intoarce-l şi prăjeşte-l timp de 1-2 minute. Serveşte peştele cu legumele stropite cu restul de ulei şi felii de lămâie.

Peste cu salam, dovlecel si fasole

Peste_cu_salam_dovlecel_si_fasole

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.