Peste cu rosii, ardei si cimbru la cuptor

Printeaza

Peste cu rosii, ardei si cimbru la cuptor din: fileuri de peşte alb (cod, merluciu, şalău), rosie, vin alb, ardei gras, lamaie, ulei de masline, sare, piper alb, cimbru.

Peste_cu_rosii_ardei_si_cimbru_la_cuptor

Ingrediente:

  • 2 fileuri de peşte alb (cod, merluciu, şalău)
  • 1 roşie
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 ardei gras
  • 2 lămâi
  • 100 ml ulei de măsline
  • sare
  • piper alb
  • cimbru

Mod de preparare:

Curăţă fileurile de eventualele oase. Dă-le cu zeamă de lămâie şi un pic de sare. Aşază fiecare felie pe un pătrat de hârtie pergament.

Ornează cu felii de roşie şi de ardei gras. Stropeşte cu ulei, vin, piper şi cimbru, închide hârtia, strângând la capete.

Pune pachetele într-o tigaie lată. Ţine cu capac să se înăbuşe, la foc mediu, nu mai mult de 20 de minute.

Peste cu rosii, ardei si cimbru la cuptor

Peste_cu_rosii_ardei_si_cimbru_la_cuptor

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.