Peste cu praz

Printeaza

Peste cu praz din: praz, peste, bulion, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Peste_cu_praz

  • 2 bucati praz
  • 4 pesti de marime medie sau 8 mici
  • 3 linguri bulion
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Prazul se taie rondele şi se pune într-o cratiţă. Se toarnă apă clocotită, se lasă 5 minute, apoi se trece rapid sub un jet de apă rece si se pune la scurs. Opărirea va înlătura sucul lipicios specific prazului. Se pune prazul într-un vas de cuptor şi se toarnă un amestec de bulion, ulei, sare, piper si apă cât să fie un sos care să cuprindă prazul.

Se dă vasul la cuptor pentru 30 de minute, timp în care se curăţă şi se spală oeştele. După 30 de minute, se aşază şi peştele oeste praz şi se continuă coacerea încă 15 minute.

Peste cu praz

Peste_cu_praz

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.