Peste cu piure de spanac si cascaval

Printeaza

Peste cu piure de spanac si cascaval din: peşti (merluciu), spanac, smântână, unt, lapte, făină, caşcaval, lămâie, ulei, sare, piper.

Peste_cu_piure_de_spanac_si_cascaval

Ingrediente:

  • 2 peşti (merluciu)
  • 500 g spanac
  • 100 g smântână
  • 40 g unt
  • 200 ml lapte
  • 100 g făină
  • 100 g caşcaval
  • 1 lămâie
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Condimentează peştii cu sare şi piper şi stropeşte-i cu ulei şi zeamă de lămâie. Aşază-i într-un vas termoreziste nt, acoperă-i cu folie de aluminiu şi lasă-i la cuptor, la foc moderat, 40 de minute.

între timp, fierbe spanacul, scurge-l şi toacă-l mărunt. Separat, căleşte puţin făina. Stinge cu laptele şi încorporează rapid smântână şi caşcavalul ras.

In sosul astfel obţinut, adaugă spanacul şi potriveşte gustul de sare şi piper. Serveşte peştele alături de piureul de spanac.

Peste cu piure de spanac si cascaval

Peste_cu_piure_de_spanac_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.