Peste cu orez

Printeaza

Peste cu orez din: file de peste, orez, unt, ceapa, sare, piper, verdeata.

 

Ingrediente:

  • 300 g file de peste
  • 5 linguri de orez
  • 200 g unt
  • 2 cepe
  • Sare, piper, verdeata

Mod de preparare:

Se taie fileurile in bucatele si se prajesc in 2 linguri de unt.

Se fierbe orezul si se scurge.

Ceapa se taie solzisori si se caleste in unt.

Se amesteca orezul, ceapa, pestele, untul topit, saarea, piperul si verdeata tocata fin.

Se serveste caldut.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. O reteta de peste cu orez delicioasa. Cred ca o sa folosesc pastrav, mi se pare cel mai potrivit pentru o astfel de reteta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.