Peste cu mustar

Printeaza

Peste cu mustar din: pesti, bacon, mustar, ulei.

Ingrediente:Peste_cu_mustar

  • 4 pesti
  • 4 felii mari bacon
  • 4 linguri mustar
  • o lingura ulei

 

Mod de preparare:

Peştii se spală foarte bine şi se lasă la scurs. Apoi, se taie transversal. Muştarul şi uleiul se freacă şi se ung peştii. Se îmbracă în bacon. Se frig peştii timp de 10 minute pe ambele părţi şi se aduc la masa fara bacon.

Peste cu mustar

Peste_cu_mustar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.