Peste cu mere, ciuperci si rozmarin

Printeaza

Peste cu mere, ciuperci si rozmarin din: peste, rosii, usturoi, ciuperci, mere, cin alb sec, ulei, rozmarin, piper, sare, “ras el hanout”.

Peste_cu_mere_ciuperci_si_rozmarin

Ingrediente:

  •  2 peşti
  •  6 roşii
  •  3-4 căţei usturoi
  •  12 ciuperci mici
  •  2 mere
  •  un litru vin alb sec
  •  3-4 linguri ulei
  •  o crenguţă rozmarin
  •  piper
  •  sare
  •  un praf “ras el hanout”

 

Mod de preparare:

Peştii se spală, se curăţă de solzi şi se eviscerează, dacă este cazul.

Li se taie capetele, se şterg cu un prosop absor­bant de bucătărie, apoi se ung cu ulei pe toată suprafaţa, se presară cu piper, sare şi “ras el hanout” şi se aşază în tava de cuptor.

Se adaugă roşiile tăiate felii, ciupercile feliate şi ele si merele la fel. Se presară cu sare, se toarnă vinul şi uleiul şi usturoiul pisat. 

Se pune şi rozmarin si se dă tava la cuptor pentru 40 de minute.

Peste cu mere, ciuperci si rozmarin

Peste_cu_mere_ciuperci_si_rozmarin

Pofta buna!

 

 

 


 

Friptura de rata cu mere

Friptura de rata cu mere

Friptura de rata cu mere din: rata, unt, mere, prune, pere, vin, sare. Ingrediente: 1 raţă 3 linguri cu unt 2 mere 10 prune 2 pere 1 pahar cu vin sare   Mod de preparare: Curăţaţi raţa de pene şi de fulgi, treceţi-o prin flacără mare ca să se pârlească puful mărunt. înlăturaţi labele şi capul, […]

 

Muschi umplut cu mere caramelizate

Muschi umplut cu mere caramelizate

Muschi umplut cu mere caramelizate din: unt, zahar brun, scortisoara, mere, muschi de porc, sare, piper, ulei, suc de portocale. Ingrediente: 1 baton de unt ¼ cana de zahar brun, plus 1 lingura scortisoara 2 mere, cuburi 1 bucata muschi de porc sare si piper dupa gust 2 linguri de ulei vegetal ½ ceasca de […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.