Peste cu mamaliguta

Printeaza

O reteta delicioasa de peste cu: ulei, malai, usturoi, smantana, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4 fileuri de peşte
  • 2 linguri ulei
  • 200g mălai
  • 4 căţei de usturoi
  • 4 linguri smântână
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeţi 600ml apă cu puţină sare. Când apa clocoteşte, adăugafi mălaiul treptat, pentru a face o mămăligă mai tare. Prăjiţi fileurile condimentate în ulei, pe ambele părţi. Faceţi din usturoi un mujdei pe care amestecaţi-l cu smântână.

Puneţi într-o tavă unsă mămă­liga, în strat uniform. Faceţi 4 adâncituri în care puneţi peştele. Deasupra fiecărui fileu turnaţi puţin mujdei. Puneţi tava la cuptor pentru 10-15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.