Peşte alb cu maioneza in aspic

Printeaza

Peşte cu maioneza 

Ingrediente:Peşte alb cu maioneza in aspic

  • peşte alb
  • maioneză
  • aspic
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Resturile de la orice peşte alb, rămase de la diferite pre­parate, se curăţă de oase şi se amestecă cu maioneză cît mai groasă şi cu aspic în proporţie de 1/4. Se adaugă sare şi piper după gust.

Se aranjează pe un platou, dîndu-se forma unui peşte întreg, se ataşează capul şi coada şi se decorează cu ma­ioneză.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.