Peste cu legume, usturoi verde si verdeata

Printeaza

Peste cu legume si verdeata din: macrou, legume (după preferinţă – morcovi, ardei, conopidă, broccoli, ciuperci), ceapă verde, usturoi verde, verdeaţă,  ulei, sare.

 

Ingrediente: Peste_cu_legume_si_verdeata

  • 3 bucăţi de macrou
  • legume (după preferinţă – morcovi, ardei, conopidă, broccoli, ciuperci)
  • ceapă verde
  • usturoi verde
  • verdeaţă
  • puţin ulei
  • sare
  • ulei

 

 

Mod de preparare:

Cureţi legumele şi le secţionezi. Cureţi peştele şi îl tai în bucăţi potrivite. Ungi tigaia cu o lingură de ulei, aşezi întâi morcovii tăiaţi, apoi ardeiul, conopi­da, broccoli, ciupercile, verdeaţa şi la urmă peştele.

Presari puţină sare şi piper şi adaugi 100 ml apă. Acoperi tigaia şi o dai la cuptor pentru 30 de minute.

Nu trebuie să amesteci.

Poţi prepara mâncarea şi deasupra, pe focul de la aragar, dar la flacără mică. Serveşti peştele cu legume, cald.sau rece, cu verdeaţă pre­sărată deasupra.

Peste cu legume, usturoi verde si verdeata

Peste_cu_legume_si_verdeata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.