Peste cu legume si verdeata

Printeaza

Peste cu legume si verdeata din: file de crap, cartofi, rosii, morcovi, lamai, usturoi, patrunjel, marar, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Peste_cu_legume_si_verdeata

  • 1 kg file de crap
  • 3 cartofi
  • 2 rosii
  • 2 morcovi
  • 2 lamai
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 1/2 legatura marar
  • 6 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fileurile de crap în felii de 2-3 cm grosime. Cartofii şi morcovii tăiaţi bucăţi potrivite şi ceapa tocată mărunt le prăjeşti în ulei 10 minute.

Adaugi roşiile cojite şi tocate, usturoiul pisat şi 150 ml apă. Condimentezi după gust, cu sare şi piper, lăsând la foc tare, să mai scadă mâncarea.

Peste legume pui bucăţile de peşte, pe care le acoperi cu feliile de la 1 lămâie. Pui capacul pe cratiţă şi laşi să clocotească la foc mic, aproximativ 15 minute.

Inainte de a servi stufatul, scoţi feliile de lămâie şi presari pătrunjelul şi mărar tocat foarte mărunt.

Ornezi cu sferturi de lămâie şi serveşti imediat.

Peste cu legume si verdeata

Peste_cu_legume_si_verdeata

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Imi place, o sa fac reteta de peste cu legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.