Peste cu cartofi natur

Printeaza

Peste cu cartofi natur din: peste, morcov, cartofi, foaie de dafin, verdeata, lamaie, sare, ardei gras, andiva, unt.

Ingrediente:Peste cu cartofi natur

  • 150g peste slab (stiuca, crap, salau)
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 1 foaie de dafin
  • verdeata tocata
  • 3/4 lamaie
  • sare
  • 1 ardei gras
  • 1/2 andiva
  • 1 lingurita cu unt

Mod de preparare:

Se curata legumele, se spala si se pun la fiert in apa calda. Se fierb la foc mic cu foaia de dafin, cu vasul acoperit. Dupa 30 minute se scot, se pun pe platou ornat cu frunze de andiva si se acopera cu bucatele mici de unt.

Pestele, fiert separat, se asaza in mijlocul platoului. Se stoarce peste peste si legume zeama de lamaie, se acopera cu patrunjel tocat si se serveste imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.