Peste cu ananas

Printeaza

Peste cu ananas din: ulei, condimente pentru peste, sare, boia iute, fileuri de peste tilapia, pulpa de ananas, ceapa, rosii, otet de orez, coriandru, ardei iute, limeta.

Ingrediente:Peste_cu_ananas

  • 2 lingurite ulei
  • 1 lingurita condimente pentru peste
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/4 lingurita boia iute
  • 4 fileuri de peste tilapia
  • 350 g cuburi de pulpa de ananas proaspat
  • 1 ceapa tocata
  • 200 g rosii prunisoare decojite, curatate si taiate cuburi
  • 2 linguri otet de orez
  • 1 lingura coriandru verde tocat
  • 1 ardei iute tocat
  • 4 felii limeta

 

Mod de preparare:

Se încinge uleiul într-o cratiţă. Peştele se presară cu sare şi cu amestecul de miro­denii şi se prăjeşte timp de cca 2 min. pe fiecare parte. Intr-un castron se ames­tecă ananasul împreună cu ceapa, roşiile, oţetul, coriandrul şi ardeiul iute.

Se serveşte drept garnitură alături de peştele prăjit, ornat cu felii de limete.

Peste cu ananas

Peste_cu_ananas

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.