Peste in crusta de biscuiti

Printeaza

Peste in crusta de biscuiti din: rondele de peste, rosii cherry, sare, biscuiti sarati, unt, patrunjel, zeama de lamaie.

Ingrediente:Peste_in_crusta_de_biscuiti

  • 2 rondele mari de peste
  • 4 rosii cherry
  • sare
  • 1 pachet de biscuiti sarati
  • 3-4 linguri unt
  • 1 legatura patrunjel
  • zeama de la 1 lamaie

 

Mod de preparare:

Incingi cuptorul. Speli peştele şi tai fiecare rondea în două.

Le sărezi şi le frigi câte 1 minut pe fiecare parte, le scoţi şi le aşezi într-un vas termorezistent, uns cu o linguriţă de unt. In aceeaşi tavă pui şi roşiile cherry.

Speli pătrunjelul şi îl toci. Pisezi biscuiţii şi îi amesteci cu untul rămas şi cu pătrunjelul.

Aşezi compoziţia deasupra fiecărei bucăţi de peşte, apoi torni sucul de lămâie.

Laşi la copt 20 de minute sau până se rumeneşte crusta. Serveşti peştele cald, cu garnitură de cartofi fierţi, stropiţi cu zeamă de lămâie.

Peste in crusta de biscuiti

Peste_in_crusta_de_biscuiti

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.