Peste aromat la cuptor

Printeaza

Peste aromat la cuptor din: crap, cartofi, dovlecei, morcovi, vanata, conserva, usturoi, sare, piper, cimbru, lamaie, ulei.

Ingrediente:Peste_aromat_la_cuptor

  • 1 crap de 1,5 kg
  • 4 cartofi
  • 2 dovlecei
  • 2 morcovi
  • o vanata mica
  • o conserva mica de fasole pastai
  • o capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • o jumatate lamaie
  • ulei

 

Mod de preparare:

In vase separate se fierb morcovii rondele şi cartofii felii.

Dovlecelul şi vânătă se taie rondele, fasolea se scurge de apa în care a fost coniervată şi se trece sub un jet de apă rece.

Se adaugă morcovii şi cartofii, se presară cu sare şi piper şi apoi se stropesc cu ulei.

Se pun legumele într-un vas termorezistent alături de puţină apă şi căpăţână de usturoi şi se dă vasul la cuptor 20 de minute.

Se pune şi peştele uns cu ulei şi rondele de lămâie ş,i se mai lasă la cuptor 20 mimute.

Peste aromat la cuptor

Peste_aromat_la_cuptor

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Delicioasa reteta de peste aromat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.