Peste alb in camasa de branza

Printeaza

Peste alb in camasa de branza din: file de cod, lamaie, sos, otet, sare, piper, oua, faina,  cascaval, nucsoara, unt.

Ingrediente:Peste alb in camasa de branza

  • 4 fileuri de cod (salau, merluciu)
  • 200 g fiecare, cateva picaturi de lamaie
  • cateva picaturi de sos picant -Worchester
  • cateva picaturi de otet
  • sare
  • piper negru
  • 4 oua
  • 2 linguri de faina
  • 125 g cascaval ras
  • 1 praf de nucşoara
  • 1 priza de piper alb macinat
  • 1 ceasca de verdeturi tocate bine (marar, patrunjel)
  • 3-4 linguri unt

 

Mod de preparare:

Se spala fileurile de peste, se usuca, se stropesc cu sucul de lamaie, sosul picant si otetul, se presara cu sare, piper si se baga 15 minute la frigider.

Se bat bine ouale intr-o farfurie adanca. Se adauga faina si cascavalul ras. Se pune sare, piper, nucsoara si piperul alb, macinat. Se pun si verdeturile tocate.

Se unge o forma de budinca cu unt si se pun fileurile de peste inauntru.

Se toarna deasupra compozitia de oua, verdeturi si branza si se baga la cuptor vreme de 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.