Peste afumat cu cuscus

Printeaza

Peste afumat cu cuscus din: peste afumat, ardei grasi, ceapa rosie, vanata, cuscus, ulei, patrunjel, sare.

Ingrediente:Peste_afumat_cu_cuscus

  • 4 pesti afumati
  • 3 ardei grasi de culori diferite
  • o ceapa rosie
  • o vanata
  • 200 g cuscus
  • 50 ml ulei
  • cateva fire patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Se prepara mai intai cuşcuşul conform indicaţiilor de pe pachet şi se lasă deoparte, acoperit ca să.se menţină cald. Legumele se spală bine, se curăţă şi se taie mai mare, după care se pun la călit în ulei. Se presară cu sare.

Se lasă 15 minute pe foc, apoi se scot şi se amestecă bine cu cuşcuşul preparat şi cu pătrunjelul fin tocat.

In uleiul folosit pentru călirea legumelor se pune peştele, se rumeneşte uşor pe ambele părţi şi apoi se serveşte alături de garnitura de cuşcuş şi legume.

Peste afumat cu cuscus

Peste_afumat_cu_cuscus

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.