Pesmeti cu iaurt

Printeaza

Pesmeti cu iaurt

Ingrediente:Pesmeti cu iaurt

  • 1 pahar iaurt sau lapte bătut
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingură zahăr
  • vanilie
  • 1 linguriţă de bicarbonat
  • un praf de sare
  • făină cât se cere

 

 

Mod de preparare:

Se bate un pahar de lapte bătut sau de iaurt, cu ulei şi zahăr până se face ca o cremă.

Se adaugă bicarbonatul proaspăt cernut, sare, vanilie şi făină cât se cere.

Se frământă şi se face un aluat potrivit de moale. Se întinde pe masa de aluat presărată cu făină, o foaie groasă de 1/2 cm, se taie forme rotunde, se aşază pe tavă, se coc la foc bun.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.