Pesmeţi albi cu migdale

Printeaza

Pesmeţi albi cu migdale

Ingrediente:Pesmeţi albi cu migdale

  • 1 pahar zahăr pudră
  • 1/2 pahar unt topit şi răcit
  • 4 gălbenuşuri răscoapte date prin sită
  • 2 ouă întregi
  • vanilie
  • făină cît cuprinde
  • 3 linguri migdale tăiate

 

Mod de preparare:

Se freacă zahărul, untul şi cele două ouă crude întregi pînă ce se obţine o spumă. Se adaugă vanilia şi gălbenuşurile răscoapte date prin sită, se amestecă bine, apoi se frămîntă bine cu toată făina ca să se obţină un aluat nu prea tare.

Se lasă 1/2oră, apoi se fac mici turtiţe care se presară cu migdale sau cu nuci tăiate în lung.

Se coc la foc potrivit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.