Pesmeciori pentru ceai

Printeaza

Pesmeciori pentru ceai din: unt, zahar pudra, faina, oua, stafide, rom.

Ingrediente:Pesmeciori pentru ceai

  • 125 g unt proaspăt
  • 125 g zahăr pudră
  • 100 g făină
  • 2 ouă
  • 100 g stafide mici
  • 2 linguri rom
  • unt şi făină pentru formă

 

Mod de preparare:

Se freacă ouăle cu zahărul, se adaugă întîi untul frecat spumă, se amestecă bine, apoi făina, romul şi stafidele şi se amestecă din nou.

Se unge o tavă de copt cu unt, se presară cu făinăşi se pune la îndemînă. Se ia o linguriţă, se moaie în apăşi se umple pe jumătate cu compoziţia pregătită, aşezînd-o pe tavă.

Se procedează astfel, aşezînd gogoloaşele nu la mare distanţă unul de altul. Se coc la foc potrivit.

Nu trebuie lăsaţi să se rumenească, iar cînd se scot din tavă, se folo­seşte un cuţit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.