Perisoare in sos de rosii

Printeaza

Perisoare in sos de rosii din: rosii, telina, zahar, piept de curcan, ceapa, orez, ou, paine, lapte, sare.

Ingrediente: Perisoare_in_sos_de_rosii

  • 500 g roşii pasate
  • frunze de ţelină
  • zahăr

Pentru perişoare:

  • 1 piept de curcan
  • 1 ceapă
  • 1 ceşcuţă cu orez fiert
  • 1 ou
  • 2-3 felii de pâine
  • 1 ceşcuţă cu lapte
  • sare

 

Mod de preparare:

Trece carnea prin maşina de tocat împreună cu ceapa. Amestec-o apoi cu orezul fiert, pâinea înmuiată în lapte şi stoarsă, ouăle şi un praf de sare.

Cu palmele umede, modelează perişoare şi fierbe-le în apă cu sare. Rumeneşte faina în ulei, după care stinge cu roşii pasate.

Potriveşte gustul de sare şi zahăr după gust. Adaugă frunzele de ţelină tocate fin şi mai lasă pe foc câteva minute, până se îngroaşă sosul.

Serveşte perişoarele în sosul de roşii.

 

Perisoare in sos de rosii

Perisoare_in_sos_de_rosii

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.