Perisoare fierte in aburi cu sos de smantana

Printeaza

Perisoare fierte in aburi cu sos de smantana din: carne de vita, paine, lapte, faina, unt, smantana.

 

Ingrediente:Perisoare fierte in aburi cu sos de smantana

  • 500 g carne vită fără os
  • 250 g pâine albă fără sare
  • 800 ml lapte degresat
  • 80 g făină
  • 80 g unt
  • 170 g smântână cu puţine grăsimi

 

Mod de preparare:

Pui carnea la fiert în apă clo­cotită. Fiartă, o treci prin maşină împreună cu pâinea  înmuiată şi bine pre­sată de apă.

Amesteci bine, formezi perişoare şi le pui la fiert în apa în care a fiert carnea.

Pui şi laptele la fiert şi când clocoteşte adaugi făina dizolvată cu puţin lapte călduţ.

Amesteci bine cu telul şi adaugi untul şi smântână. Laşi  să mai fiarbă circa 15-20 de minute.

 

Pofta buna!

 


poate iti place si:

Perisoare de curcan cu sos

Perisoare de curcan cu sos

Perisoare de curcan cu sos din: piept de curcan, ceapa, orez, patrunjel, ou, sare, piper, rosii, usturoi, bulion, chimen, patrunjel. Ingrediente: Pentru perisoare: 500 g piept de curcan tocat 1 ceapă 2 linguri cu orez 1/2 legătură de pătrunjel 1 ou sare piper Pentru sos: 1 conservă cu roşii decojite 1 ceapă 2 linguri cu […]

 

Mancarica de perisoare

Perisoare din soia 

Perisoare din soia din: soia, ceapa, orez, oua, pesmet, faina, ulei. Ingrediente: 200 g soia granule 3-4 cepe 6 linguri orez 4 ouă 2 linguri pesmet 2 linguri făină 1 lingură vegeta condimente 4-5 linguri ulei   Mod de preparare: Ceapa se toacă mărunt şi se înăbuşă cu apă şi ulei. Se adaugă orezul şi […]

 

Mancarica de perisoare

Perisoare de vita cu sos de ciuperci

Perisoare de vita cu sos de ciuperci din: carne de vita, ciuperci, paine, oua, verdeata, faina, bulion, smantana, sare, piper, ulei. Ingrediente: 1 kg carne de vită 600 g ciuperci proaspete 250 g pâine 2 ouă 1 legătură verdeaţă 1 lingură făină 2 linguri bulion 250 ml smântână sare piper ulei   Mod de preparare: […]

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Nina Apostoleanu

    Reteta asta de perisoare chiar merita incercata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.