Perisoare dietetice

Printeaza

Perisoare dietetice din: carne, orez, albus, sare.

Ingrediente:Perisoare dietetice

  • 150-200 g carne slabă
  • 1 lingură de orez
  • 1 lingură albuş
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Dai carnea prin maşina de tocat de 2 ori şi adaugi 1 lingură de apă caldă, să se înmoaie. Amesteci compoziţia cu albuşul bătut spumă, sare şi orezul spălat.

Formezi perişoare de mărimea unor nuci şi le fierbi direct în apa clocotită cu puţină sare sau în aburi timp de 20-30 de minute.

Serveşti perişoarele calde sau reci, simple sau asociate cu diferite garnituri, salate sau sosuri.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.