Perisoare cu varza de Bruxelles si orez

Printeaza

Perisoare cu varza de Bruxelles si orez din: carne de vită, orez, paine, varză de Bruxelles, unt, sare.

Ingrediente:Perisoare cu varza de Bruxelles si orez

  • 150 g carne de vită
  • 15 g orez
  • 1/2 felie pâine
  • 150 g varză de Bruxelles
  • 15 g unt
  • sare

Mod de preparare:

Se dă carnea prin maşină de două ori, împreună cu pâinea înmuiată în apă şi stoarsă. Se sărează, apoi se amestecă cu orezul spălat până se omoge­nizează.

Se formează perişoarele de mărimea unei nuci mici şi se pun să fiarbă în atâta apă clocotită cât să le acopere.

Se lasă să fiarbă încet, până când sunt bine pătrunse. Varza de Bruxelles se curăţă, se spală şi se fierbe. Se scurge şi se pune peste perişoare.

Se adaugă untul deasupra şi se lasă să scadă.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.