Perişoare cu mei şi piept de pasăre

Printeaza

Perişoare cu mei şi piept de pasăre din: file de piept de pasare, mei, ou, patrunjel, morcov, ceapa verde, sare, piper, iaurt.

Ingrediente:Perisoare_cu_mei_si_piept_de_pasare

  • 250 g file de piept de pasare
  • 50 g mei decorticat
  • 1 ou proaspat
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 morcov mic
  • 2 fire ceapa verde
  • sare
  • piper
  • 200 g iaurt natural degresat

 

Mod de preparare:

Speli meiul şi îl laşi să se înmoaie în apă rece cât să-l acopere, cât timp pregăteşti compoziţia. Cureţi şi speli morcovul şi ceapa. Dai morcovul pe răzătoarea fină. Tai mărunt ceapa şi pătrunjelul. Amesteci într-un cas­tron carnea tocată, mor­covul, firele de pătrunjel, oul, meiul, sare şi piper după gust.

In apă clocotită uşor sărată, pui la fiert perişoare de dimensiunea unei nuci. Nu le modelezi mai mari, deoarece meiul se umflă. Le fierbi la foc mic, timp de 15 minute. Le scoţi cu o paletă, le scurgi şi le serveşti copi­lului cu iaurt şi salată verde alături.

Perişoare cu mei şi piept de pasăre

Perisoare_cu_mei_si_piept_de_pasare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.