Perisoare cu ciuperci si sos

Printeaza

O reteta gustoasa de perisoare cu ciuperci, carne de vita, franzela, oua, smantana, verdeata, faina, bulion, ulei.

Ingrediente:Perisoare cu ciuperci si sos

  • 1 kg carne de vită fără os
  • 600 g ciuperci proaspete
  • 250 g franzela
  • 2 ou
  • 400 ml smântână
  • 1 leg. verdeaţă
  • 1 lingură făină
  • 2 linguri bulion
  • 150 ml ulei

Mod de preparare:

Tocati carnea, impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa. Adaugati ouale, verdeata tocata, sarea si frământaţi amestecul pentru a obţine o pastă omogenă din care faceţi perişoarele.

Puneţi-le la cuptor, într-o tavă unsă cu ulei, pentru 20 de minute. Căliţi ciupercile tăiate în feliuţe.

Fierbeţi separat un sos din făină, bulion şi apă.

Turnaţi sosul peste ciuperci. Adăugaţi perişoarele şi mai fierbeţi 15 minute.

Turnaţi smântână peste ingrediente înainte de servire.

Perisoare cu ciuperci si sos

Perisoare cu ciuperci si sos

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Perisoare de pasare cu sos de rosii

Perisoare de pasare cu sos de rosii

Perisoare de pasare cu sos de rosii din: chiftelute de pasare, bulion, verdeata, ulei, sare, piper. Ingrediente: 20-30 chifteluţe de pasăre 5-8 linguri bulion (sau 1/4 l suc de roşii) verdeaţă (mărar, pătrunjel, tarhon) ulei sare piper   Mod de preparare: Se pregăteşte un sos de tomate: într-o cratiţă de 2-3 I se pun 1-2 […]

 

Perişoare cu sos de roşii

Perisoare cu sos

Perisoare cu sos din: carne, unt, faina, bere, dafin, morcov, piper, paine, lamaie, oua, ceapa, cartofi, patrunjel, zucchini, sare, piper. Ingrediente: 600 g carne tocată 70 g unt 40 g făină 200 ml supă de oase 100 ml bere 1 foaie dafin 1 mor­cov 1 linguriţă piper boabe 2 felii pâine neagră 2 felii lămâie […]

 

Mancarica de perisoare

Perisoare de vacuta in sos de ciuperci

Perisoare de vacuta in sos de ciuperci din: carne de vita, ciuperci, paine, oua, verdeata, faina, bulion, smantana, sare, piper, ulei. Ingrediente: 1 kg carne de vită 600 g ciuperci proaspete 250 g pâine mai veche de-o zi 2 ouă 1 legătură verdeaţă 1 lingură făină 2 linguri bulion 250 ml smântână sare piper ulei […]

 

Perisoare din piept de pasare cu castraveti acri

Perisoare cu sos de mere

Perisoare cu sos de mere din: carne de vitel, orez, franzela, ou. Ingrediente: 150 g carne de viţel 1 linguriţă orez 1 felie franzelă ou     Mod de preparare: Se dă carnea prin maşină de două ori, împreună cu felia de franzelă înmuiată şi stoarsă. Se ames­tecă cu orezul curăţat şi spălat şi cu […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.